Afbeelding 109 image
Afbeelding 358 image
kastenwand image

Meubels spuiten

Heeft u ergens een prachtige stoel op de kop getikt, die een nieuwe uitstraling nodig heeft? Of erfde u een dressoir, dat qua kleur niet bij uw inrichting past? Wij spuiten uw meubels over in de door u gewenste kleur. Van tafels en stoelen tot complete kasten: door uw meubels over te spuiten, krijgen ze een heel nieuw uiterlijk.

Tafel spuiten

Een veelgebruikt meubelstuk zoals een tafel, gaat in de loop der tijd gebruikerssporen vertonen. Met onze hoogwaardige lakken ziet het tafelblad er weer jarenlang als nieuw uit. Bijkomend voordeel is dat u de tafel kunt afstemmen op de kleur van uw gordijnen of tapijt. Of wat dacht u van een set stoelen in exact dezelfde kleur? Bij het overspuiten van uw meubels zijn de mogelijkheden eindeloos. Graag adviseren wij u deskundig bij het maken van een keuze.

Kasten spuiten

Er zijn prachtige tweedehands kasten te koop, maar wat als de donkere kleur niet in uw lichte interieur staat? In onze meubelspuiterij toveren we een ouderwetse kast om tot een uniek, modern exemplaar. Zo geeft u een persoonlijke draai aan uw interieur, terwijl uw meubilair toch één geheel vormt. Onze kleurenmengmachine kent bijna geen grenzen, dus van boekenkast tot kledingkast: u bepaalt de kleur en afwerking helemaal zelf.
Wilt u uw meubels ook een tweede leven geven? Vraag een offerte aan bij Meubelspuiterij van Wijk!

Stel uw Vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Stel uw vraag


Neem contact op

Om direct contact op te nemen stuurt u ons formulier in

Neem contact op


Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een snelle offerte kunt u het beste een aantal foto's van het te spuiten meubel en of interieur naar ons e-mailen

Vraag een offerte aan

Reacties van klanten


Spuitwerk keuken

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het fantastische spuitwerk van onze keuken. Wat een metamorfose! We zijn ontzettend blij met onze ‘nieuwe’ keuken.

ยป lees meer