Afbeelding 108 image
Afbeelding 238 image
heart.pilot.unilever image

Keuken spuiten

Een nieuwe keuken is een kostbare aanschaf. Daarom loont het om uw verouderde keuken een tweede leven te geven. In onze meubelspuiterij krijgt uw oude keuken een gloednieuwe uitstraling.

Strak in de lak

Misschien bent u net verhuisd en is de kleur van de keuken niet naar uw smaak. Of uw interieur is in de loop der jaren zodanig veranderd dat uw keuken er niet meer bij past. Wij geven uw keuken een nieuwe laklagen, waardoor het lijkt het of de keuken net uit de fabriek komt. Kiest u voor een moderne hoogglansafwerking of stijlvol zijdeglans? Alle kleuren staan in onze meubelspuiterij tot uw beschikking, dus het verbluffende eindresultaat past zeker bij uw inrichting.

Complete service

Zelfs de vaste delen van uw keuken kunnen we op locatie in dezelfde kleur als het spuitwerk behandelen. Zo bent u verzekerd van een egaal geheel. Wilt u ook een ‘nieuwe’ keuken tegen een vriendelijke prijs? Vraag een offerte aan bij Meubelspuiterij Van Wijk! 

Stel uw Vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Stel uw vraag


Neem contact op

Om direct contact op te nemen stuurt u ons formulier in

Neem contact op


Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een snelle offerte kunt u het beste een aantal foto's van het te spuiten meubel en of interieur naar ons e-mailen

Vraag een offerte aan

Reacties van klanten


Spuitwerk keuken

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het fantastische spuitwerk van onze keuken. Wat een metamorfose! We zijn ontzettend blij met onze ‘nieuwe’ keuken.

ยป lees meer